bread image

logobar bg


search image

 


topmenu image

 

Welkom op de website

van St. Barbara Bunnik

bloesem wit

Mededelingen

 

Filmavond:
Op vrijdag 19 januari is er weer een filmavond, met de titel: het Gouden Huwelijk, over trouw blijven als je partner zwaar dementeert. Het is een mooie, maar ook pijnlijke korte film. Want hoe reageer je, als je zwaar dementerende partner (of ouder) verliefd wordt op een ander? We willen na het kijken met elkaar in gesprek over dit onderwerp, onder genot van een hapje en een drankje. De avond is hier in de pastorie, begint om half acht en duurt tot ongeveer half 10.
We stellen het op prijs als u zich opgeeft via de mail van projectgroep Weg van Geloven: wegvangeloven@gmail.com

 

Kerkbalans 2018
Op 20 januari start de actie Kerkbalans 2018
Gelukkig zijn er vele vrijwilligers die hiervoor de enveloppen uitdelen en ze een week later weer ophalen; maar het zijn er niet voldoende.
Vandaar dat we op zoek zijn naar nieuwe lopers voor deze actie.  
U kunt zich aanmelden via tel nummer 030-6567322 na 19.30 uur of 06-12301465.
Of via mail adres cor.vanwiggen@flynth.nl

 

De hele bijbel in één jaar...?
Zijn er mensen die willen proberen om de hele bijbel – inclusief de deuterocanonieke of apocriefe boeken - in één jaar te lezen? Al twee keer eerder waren er gemeenteleden van de PGBunnik en anderen – onder wie enkele katholieken - die deze uitdaging aangingen, van wie de meesten met plezier tot het eind volhielden.
Wie interesse heeft of nadere informatie wil, kan mij een e-mail sturen:

 

 

Pastor Adri Verweij
Pastor Adri Verweij is herstellende van een herseninfarct. De verwachting is dat het herstel enige tijd zal duren. Met persoonlijke beterschapwensen kunnen we de pastor door deze periode heen helpen. Achterin de kerk staat daartoe een "brievenbus. De pastoraatsgroep zorgt dat deze post bij de pastor komt. een kaartje: kleine moeite, groot plezier.