Door de inzet van vrijwilligers, en alleen daardoor, kunnen we samen de gemeenschap vormen die we willen zijn. Actief, betrokken, inspirerend. Er zijn al veel vrijwilligers actief, op allerlei plekken en op allerlei manieren. Maar we hebben ook bijna overal nog dringend versterking nodig! Bent u nog geen vrijwilliger? Er zijn allerlei mogelijkheden. Voor meerdere uren per week, maar ook met een uurtje per maand kunt u al een heleboel betekenen! En denk niet te snel ‘het zal toch wel niks uitmaken’.

Of kijk eens om u heen. Misschien is toevallig uw buurman, uw dochter of uw kleinkind wel ergens voor te porren. Durf elkaar daarop aan te spreken, al is het maar om het eens te vragen. Ook hiervoor geldt dat iedere inzet kan bijdragen. Samen, en alleen samen, houden we de geloofsgemeenschap levend. Want samen kerk zijn, dat is niet vrijblijvend. Het gaat allemaal niet vanzelf!

Aanmelden als vrijwilliger? Meld u aan bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Reconstruction of the temple of Jerusalem